Visszatérés

Rendelt valamit amit nem tetszett Önnek, vagy nem feleltt meg az elvárásinak?


Ne aggódjon, mert nálunk a terméket a kézbesítéstöl számított 14 napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti.

 

A Badu.hu egy innovatív online vásárlási platform, amelynek célja, hogy vásárlói számára a lehető legegyszerűbbé tegye a termék kiválasztását, vásárlását és visszaküldését vagy cseréjét. Az Ön számára egy egyszerű módszert alakítottuk ki a megvásárolt termék visszaküldésére vagy cseréjére a kézbesítéstöl számított 14 napon belül.

A megvásárolt termék visszaküldéséhez vagy cseréjéhez a következőket kell tennie:

1.Jelentkezzen be a profiljába

2.Ha termék cserét, vagy színt szeretne változtatni, akkor először az új terméket kell megrendelnie. Megjelenik ”Várákozó” státuszban az Ön profiljába. Mentsen el a számát.

3. Profiljában válassza ki a „ Beérkezett rendelés” elemet, és válassza ki a visszaküldeni vagy cserélni kívánt terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot.

4.Töltse ki a visszakuldéshez szükséges adatokat. Ha utánvéttel vagy banki átutalással fizetett, a visszaküldéshez banki adatok megadása szükséges. Kártyás vagy paypal fizetés esetén az összeget visszautaljuk a kártyájára vagy a paypalra

5.Nyomtassa ki a visszáküldéskez szükséges dokumentumot.

6.Küldje el a csomagot az űrlapon feltüntetett címre

A fiókjába való bejelentkezéshez kattintson IDE.

7.Ha nincs fiókja, vagy nem emlékszik az jelszavára:

Minden rendeléshez telefonszám tartozik. Ez a telefonszám felhasználónévként használható. Menjen a webhely jobb felső sarkába, kattintson a "Bejelentkezés" gombra, majd válassza az "Elfelejtett jelszó" lehetőséget. Adja meg a telefonszámot, amelyen a rendelést leadta, vagy e-mailt a profiljához. A „Küldés” gomb megnyomása után egy SMS-t fog kapni egy egyszeri jelszóval, vagy egy e-mailt az egyszeri bejelentkezéshez szükséges hivatkozással. Bejelentkezés után célszerű jelszavát megváltoztatni, mert amivel jelenleg be van jelentkezve, az egyszeri jelszó. Ha már belépett a fiókjába, lépjen a „Beérkezett rendelések” részhez, és kövesse a 2)-5) lépéseket.

A visszaküldéshez vagy cseréhez bármely terméknek meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:
ugyanolyan fizikai állapotban lenni, mint az átadás és átvétel időpontjában.Sérült terméket, vagy címke, csomagolás és vonalkód nélküli termeket nem fogadunk el.
a terméket a küldemény kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül vissza kell küldeni, függetlenül attól, hogy Ön természetes vagy jogi személy.
- A BADU Kft. fenntartja a jogot, hogy a visszaküldött terméket nem fogadja el, ha az nem a jelen feltételeknek megfelelő állapotban van.

Udvözlettel
Badu csapata